Glöggmys ikväll

// Vardagsbloggande //

Wehoo, ikväll blir det glöggmys med några polare hos Martinis. Ska bli trevligt. Får unna
mig "lite" onyttigheter dårå (ja, det lär bli en hel del om jag känner migsjälv rätt, ugh)...
Menmen, "ska det va så ska det va", right!? Hoppas att ni haft en finfin helg this far! ^^,

Kommentarer

  • A säger:

    hej charlotte! vi känner inte varandra, men har gått på samma skola sen vi var små. jag har själv lidit av anorexi som sedan har övergått i bulimi. jag kommer, precis som dig, att starta behandling på östra i början på nästa år. jag hittade din blogg för något år sedan och har läst en hel del om "ditt ätstörda liv", resten också förstås. du skriver väldigt bra och objektivt om sjukdomen och alla tankarna runtomkring, jag känner igen mig i mycket. önskar dig lycka till i fortsättningen! :-):-)

    Svar: Hej! Vad kul att du gillar mitt sätt att skriva om ätstörningarna - även om jag varit lite dålig med uppdateringar i det ämnet det senaste (vilket iofs är bra eftersom det visar att det äääntligen börjar orda upp sig för min del). Vad bra att du ska få hjälp! Jag ångrar att jag inte gick och fick hjälp igen när det spårade ur med bulimin/hetsätningen, men som sagt, nu går det iallafall åt rätt håll efter en jäkla massa om och men. Massa lycka till med allt, och GOD JUL! :)

    P.S. Måste erkänna att jag blir väääldigt nyfiken på vem du är, jag vet ju säkert vem om vi gått i samma skola. Men jag förstår ändå om du vill vara anonym! :)
    Charlotte / hellbird.se

    2012-12-16 | 23:06:34

Kommentera inlägget här: